070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor café of bar

Uw café koelen en verwarmen met een airco

Om een aangename kamertemperatuur te bewerkstelligen in een café of bar is een airco de ideale oplossing. Met een airconditioner kunt u de ruimte niet alleen koelen maar ook verwarmen. Bent u van plan om een airco te laten plaatsen of vervangen in uw café of bar? Aircotech Klimaattechniek is de aangewezen partner om dit te realiseren. Met jarenlange ervaring en de beste airconditioners bent u verzekerd van optimale klimaatbeheersing in uw café of bar.

Verschillende airco modellen

Bij Aircotech Klimaattechniek heeft u de keuze uit verschillende airco modellen. Zo kunt u kiezen voor een cassette airco welke in het plafond kan worden weggewerkt maar ook voor een compleet ingebouwd aircosysteem waarmee u grote ruimtes kunt koelen en verwarmen. Of u nu op zoek bent naar een airco voor een klein café of een wat grotere bar, bij Aircotech Klimaattechniek vindt u een geschikte airco.

Meer informatie?

Klimaatbeheersing in een café of bar is een specialisme en kunt u overlaten aan Aircotech Klimaattechniek. Aircotech Klimaattechniek kan u adviseren welk systeem het beste bij uw café of bar past. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860