070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Wandmodel airconditioning Mitsubishi Heavy voor woning Leidschendam

Airconditioningsysteem voor de slaapkamer

Voor een slaapkamer in een woning in Leidschendam heeft Aircotech Klimaattechniek een wandmodel airconditioning van Mitsubishi Heavy geplaatst, een SRK/SRC25ZS-W. De airconditioninginstallatie zorgt ervoor dat de slaapkamer altijd de gewenste temperatuur heeft en kan ook worden gebruikt als verwarming.

Inschakelen betonboorder 

Voor het boren door de betonnen wand hebben wij speciaal een betonboorder ingeschakeld om de doorvoer naar buiten te creëren. Eenmaal buiten moesten wij op flinke hoogte de onderdelen naar het dak brengen. Om veiligheidsredenen hebben wij daarom gebruikt gemaakt van een gekeurde steiger valbeveiliging.

Meer over airconditioning

De beste aircosystemen

Wilt u meer weten over Panasonic airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860