070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Wandairco met WiFi in Delft

Energiezuinig, stylish en duurzaam, dat is toch cool?

In Delft hebben we twee gloednieuwe Daikin Stylish design-wandmodellen op een duo-split buitenunit geleverd. Zo heeft u maar één buitenunit nodig voor meerdere airco’s. De Stylish wandmodellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren: wit, zilver, zwart en zwarthout.

Alles onder controle, waar je ook bent

Dankzij de standaard ingebouwde WiFi-module kan u met de app van Daikin overal, waar u ook bent, de gewenste temperatuur instellen. Zo komt u nooit meer in een te koud of te warm huis thuis. En door de meest innovatieve opties zorgt u zelfs dat de luchtvochtigheid op peil is.

Afwerking in stijl

De standaardkleur van een afwerkgoot is wit of crème. In dit geval hebben we gekozen voor een zwarte afwerkgoot zodat het minder opvallend is.

Kies ook voor een verkoelende oplossing

Blijf de warmte de baas met één van de beste aircosystemen die verkrijgbaar zijn. Neem contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact

Komt u er niet helemaal uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860