070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Uw klimaatsysteem laten installeren door een NKVL-erkend installateur

Waarom u uw klimaatsysteem het beste kunt laten installeren door een NVKL-erkend installateur

Met een klimaatinstallatie creëer je een comfortabel klimaat in je bedrijfspand of woning. Deze installaties regelen de koeling en verwarming in alle ruimtes en zorgen voor een constante binnentemperatuur. Je hebt de keuze uit verschillende klimaatsystemen en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Kies je voor een NVKL erkende installateur dan ben je zeker van een goed klimaatsysteem. Onze professionals houden rekening met bijvoorbeeld duurzaamheid, energiebesparing en gebruik van restwarmte. NVKL erkende installateurs voldoen aan alle wetgeving en worden onafhankelijk getoetst op kennis en vakmanschap.  Als klant van een NVKL-lid ben u dus altijd gegarandeerd van kwaliteit. Laat je goed informeren en adviseren door onze experts.

Vakkundige montage van uw klimaatsysteem

Kiest u bij Aircotech Klimaattechniek voor een klimaatinstallatie? Dan wordt deze natuurlijk vakkundig gemonteerd door ons ervaren team. Wij beschikken over de nieuwste materialen en alle benodigde certificaten. Wilt u meer weten over airco en warmtepompen? Vraag de experts van Aircotech Klimaattechniek om advies. Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860