070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Ons VCA is weer verlengd!

Veiligheid en kwaliteit voorop

Recent hebben wij het VCA* 2017/6.0 voor het installeren en onderhouden van klimaatbeheersingssystemen gehaald. Een belangrijk keurmerk dat kwaliteit garandeerd.

Waarom het VCA?

Het Vgm Checklist Aannemers, kortweg VCA, garandeerd kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Opdrachtgevers kunnen hierdoor erop vertrouwen dat de werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen. Het wederom behalen van dit VCA-certificaat laat dan ook zien dat wij ons goed houden aan de opgestelde regels.

Aircotech Klimaattechniek houdt het hoofd koel

Veiligheid en kwaliteit, al ruim 20 jaar staat dit bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd hoe hoe het is om met ons samen te werken? Neem een kijkje bij onze diensten, of neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Direct contact? bel ons dan op 070 - 41 51 860. Wij zitten voor u klaar!

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860