070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Nieuw jaar, nieuwe regels voor klimaatinstallaties

Nieuwe regelgeving koudemiddelen per 1 januari 2020

Vaak brengt 1 januari veel veranderingen met zich mee in de regelgeving. Zo ook in deze branche. Op deze dag traden namelijk nieuwe verboden in werking, gericht op het gebruik van HFK’s en met HFK gevulde apparatuur met een broeikaseffect (GWP) van 2.500 of meer. De NVKL, de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek, heeft alle nieuwe regels voor u op een rijtje gezet. Deze regels kunt u nalezen op de website van RCC Koude & Luchtbehandeling.

Doe de check: is mijn installatie nog in orde?

Twijfelt u of uw klimaatinstallatie nog aan alle regels voldoet, of wilt u meer weten over de airco producten en / of diensten van Aircotech Klimaattechniek, neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons direct op 070 - 41 51 860.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860