070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Nieuwe bedrijfskleding Aircotech Klimaattechniek

Vaklieden in nieuwe bedrijfskleding

De installateurs en monteurs van Aircotech Klimaattechniek gaan straks nog herkenbaarder op pad met de prachtige nieuwe werkkleding die we hebben besteld. De nieuwe polo's, T-shirts en sweatshirts worden op dit moment vakkundig geborduurd door modeatelier IAM Couture. Op de kleding staat het herkenbare logo van Aircotech Klimaattechniek natuurlijk prominent in beeld. Dat wordt gecombineerd met het logo van Aircotech Solar Engineering. Want dat we ook voor de installatie van zonnepanelen en warmtepompen hét adres zijn in Den Haag en omstreken, laten we met ons team graag zien.

Meer over Aircotech Klimaattechniek

Wilt u meer weten over de airco producten en / of diensten van Aircotech Klimaattechniek, neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons direct op 070 - 41 51 860

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860