070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Hyper warmtepomp voor The Old Jazz Den Haag

Energiezuinig koelen en verwarmen met warmtepomp

Aircotech Klimaattechniek heeft onlangs bij The Old Jazz een Hyper Inverer warmtepomp geplaatst voor het energiezuinig koelen en verwarmen van het restaurant. De klant is erg blij met deze fijne uitbreiding en de manier waarop wij ons werk hebben verricht. 

Duurzame energie voor de horeca

Met A-merk warmtepompen, WTW-unitszonnepanelen en vakkundige installatie is Aircotech dé totaalaanbieder op het gebied van duurzame energie in de omgeving Den Haag/Rotterdam. Is uw horecaonderneming ook toe aan een energiesysteem dat klaar is voor de toekomst? Vraag dan een offerte aan of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860