070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Geen verband tussen airconditioning en corona

Tot nu toe is er geen verband te zien tussen Airconditioning en de verspreiding van het coronavirus. Goed nieuws dus voor ons, de branche én uw gezondheid.

Nieuwe inzichten uit gedegen onderzoek

Het RIVM heeft onderzoek laten doen door verschillende toonaangevende instanties. Uit dit onderzoek is gebleken dat, op basis van de huidige inzichten, ventilatie en airconditioning geen directe rol speelt in de verspreiding van het virus.

Voor het hele rapport verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM.

Goed onderhoud, goede gezondheid

Met veel warme dagen in het vizier blijft een airco een verfrissende oplossing. Het is dus goed om te weten dat u gerust de airco aan kunt zetten deze zomer. Vergeet alleen niet om uw airconditioninginstallatie goed te onderhouden. Want ondanks het feit dat corona geen kans krijgt, kan een slecht onderhouden airco zorgen voor ziekmakende bacteriën en schimmels.

Vraag een offerte aan voor een onderhoudsbeurt van uw installaties via onderstaande button en voorkom gezondheidsklachten deze zomer!

Offerte aanvragen
Of lees hier meer over het onderhoud aan het aircosysteem

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860