070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin warmtepomp plaatsen bij Djaads Holding te Wateringen

Nog zuiniger koelen en verwarmen in alle seizoenen

Om het klimaatcomfort het gehele jaar door beter te kunnen regelen, heeft Aircotech Klimaattechniek bij het kantoor van Djaads Holding een Daikin warmtepomp met roundflow systeem geplaatst. Deze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van lucht, voorkomt 'dode hoeken' en beperkt temperatuurschommelingen tot een minimum, wat voor nog meer energiebesparing zorgt.

Geluidsdempende maatregelen

Om eventuele geluidsoverlast naar aangelegen panden te voorkomen, werd de unit op speciale trillingsdempende ondersteuningsbalken gemonteerd. Deze maatregel reduceert het contactgeluid van de warmtepomp in werking tot een minimum.

Duurzame energie voor uw kantoorpand

Met A-merk warmtepompen, WTW-unitszonnepanelen en vakkundige installatie is Aircotech dé totaalaanbieder op het gebied van duurzame energie in de omgeving Den Haag/Rotterdam. Is uw kantoor- of bedrijfspand ook toe aan een energiesysteem dat klaar is voor de toekomst? Vraag dan een offerte aan of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860