070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin FTXJ Emura design airconditioning plaatsen in woning in Moordrecht

Fraai design en perfecte klimaatbeheersing gaan hand in hand

Dat airconditioning installaties best in het oog mogen springen, bewijst het fraaie Daikin FTXJ Emura wandmodel dat we onlangs mochten plaatsen in een woning in Moordrecht. Bij dit energiezuinige model is een uitgelezen strak design gekoppeld aan optimale prestaties en het apparaat is voorzien van allerlei extra’s die het woonklimaat nog aangenamer maken. 

Hoog energierendement 

De installatie bestaat uit een binnen- en buitendeel, waarbij binnen de airconditioning hoog aan de wand werd geplaatst. Op deze manier worden eventuele tochtstromen tot een minimum beperkt. Verdere pluspunten: een speciaal zilverfilter dat allergenen als huismijt en stuifmeel bestrijdt, de fluisterstille werking en een bewegingssensor die ervoor zorgt dat er geen onnodige energie wordt verbruikt als er niemand in de ruimte is. 

Meer weten over Daikin airconditioning?

Aircotech Klimaattechniek in Den Haag is erkend dealer van Daikin airconditioning. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw klimaatbeheersing en beschikbaar budget. Vraag nu een scherpe offerte op maat aan of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860