070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Corona-protocol Aircotech Klimaattechniek B.V.

Ondanks dat het corona virus een groot deel van het land, en de wereld, stil heeft gelegd zijn er genoeg ondernemers die de economie draaiende proberen te houden. 

Onze werkzaamheden als installatiebedrijf gaan (voorlopig) gewoon door

Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van het RIVM m.b.t. hygiëne en veiligheid en hebben wij de nodige aanpassingen moeten doen, want zonder onze medewerkers/monteurs kunnen wij niet de gewenste kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.

Protocol Samen Veilig Doorwerken

Rijksoverheid lanceert een protocol voor bouw en techniek:onze installateurs kunnen veilig doorwerken. Dit protocol geeft instructies aan werkgevers en werknemers over hoe er op een veilige manier doorgewerkt kan worden, zowel binnen als buiten. Lees hier meer over het hele protocol.

Maatregelen op ons kantoor in Den Haag

  • Wij hanteren de hygiëneregels (ook voor monteurs en sales onderweg) zoals vaak handen wassen, handgel met alcohol gebruiken en hoesten/niezen in elleboog.
  • Wij hebben een (wisselende) maximale bezetting van 2 personen, de rest werkt vanuit huis.
  • Alle werkplekken, sanitaire voorzieningen en kantine worden extra gedesinfecteerd.
  • Medewerkers met ziekteverschijnselen worden naar huis gestuurd.
  • Wij ontvangen geen bezoekers meer.
  • De monteurs laden hun bussen gefaseerd zodat er minimaal contact is.

Bovenstaand is slechts een greep uit de maatregelen die wij getroffen hebben. 

Maatregelen met betrekking tot installatie of bezoek

Om risico’s op besmetting zoveel mogelijk te beperken maken wij voorafgaand aan de installatie of het bezoek van de sales adviseur afspraken met de klant: 

  • Wij vragen expliciet of u of uw naasten ziekteverschijnselen heeft of in een risicogebied is geweest.
  • Worden er geen handen geschud. 
  • Vragen wij u om ruim voldoende afstand te houden van onze monteurs/medewerkers, ook tijdens de werkzaamheden of het gesprek. 
  • Zal men geen drinken/etenswaren aannemen. 

Wij staan graag voor u klaar

Wij begrijpen dat het besmettingsgevaar in sommige gevallen groter is dan wenselijk of dat er mogelijk andere bezwaren zijn waardoor de installatie niet door zou kunnen gaan. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om mogelijk een “maatwerk pakket” aan veiligheids- hygiëne voorwaarden te realiseren of om de afspraak te verzetten. 
 
Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen. 

Airco en de verspreiding van het coronavirus

Geruchten dat Airconditioning verspreiding van het coronavirus zou voeden, kunnen de prullebak in. Goed nieuws dus voor ons, de branche en uw gezondheid! Lees hier de uitleg van het RIVM over dit effect.

Direct contact

Komt u er niet helemaal uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860