070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Breezair Adiabatische Koeling

Frisse, schone en koele lucht

Kies voor Breezair adiabatische koeling en geniet van een frisse, schone en koele lucht. Breezair koelers leveren een constante stroom van natuurlijk gekoelde, frisse lucht, zonder dat er lucht wordt hergebruikt. De combinatie van een lagere omgevingstemperatuur en een constante frisse luchtstroom zorgen voor een comfortabele werkomgeving, Dit verbetert het arbeidsklimaat, verlaagt het ziekteverzuim, en verhoogt uiteindelijk de productiviteit.

Hoe werkt een Adiabatische koeler?

De werking van het systeem berust op het aanzuigen van verse buitenlucht, via een stille, krachtige ventilator, door constant vochtig gehouden filter pads (Chillcel™). Deze pads worden bevochtigd door middel van een gepatenteerd waterverdeel systeem. Door verdamping van het water wordt de aanwezige warmte in de lucht geabsorbeerd waardoor de temperatuur daalt. Breezair zorgt in alle ruimtes voor een constante stroom van verse, natuurlijk gekoelde lucht, zonder gebruik te maken van milieu onvriendelijke koelmiddelen.
Bekijk hier de Breezair koelingcyclus...

Diverse Breezair koelers

EA Koeler

Een koeler uit de EA-serie is de meest flexibele van alle Breezair modellen. Het is uitgerust met luchtroosters en de elementen kunnen worden aangepast aan elke type installatie.
 

Icon Koeler

De Icon serie is een nieuwe generatie adiabatische koelers met een direct aangedreven centrifugaal ventilator, welke nog stiller en betrouwbaarder is en minder frequent onderhoud vergt.
Download de productfolder voor de Breezair Icon Koeler...
 

RPX Koeler

Breezair heeft als marktleider van adiabatische koelers aangetoond dat de betrouwbare en effectieve RPX koelers uitstekende prestaties leveren voor industriële koeling en ventilatie.
Download de productfolder voor de Breezair RPX Koeler...
 

TBA Koeler

De Breezair TBA serie revolutioneert het concept van adiabatische koelers met een direct aangedreven axiaal ventilator.
Download de productfolder voor de Breezair TBA Koeler...
 

MoblieMax Koeler

De MobileMAX:™ is een adiabatische koeler op wielen. Deze mobiele koeler is ideaal om in te zetten in onder andere warehouses, sportscholen en werkplaatsen.
Download de productfolder voor de Breezair Mobile Koeler...
 

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860