070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Aircotech Klimaattechniek gaat airconditioning plaatsen in Cote d’Azur

Mooi installatieproject in Frankrijk

De Cote d’Azur is een prachtige bestemming om te genieten van heerlijke zon, fraaie stranden en een fantastisch landschap. Maar voor de installateurs van Aircotech Klimaattechniek betekent het de komende tijd hard werken, want ze gaan een energiezuinige airconditioning installatie plaatsen in Port Grimaud. Een prachtig project. 

Inpakken en op weg 

Één van onze bussen werd geladen met alle nodige apparatuur en gereedschap, genoeg proviand voor onderweg en natuurlijk een goedgemutst gezelschap, want het blijft natuurlijk een mooie reis om te maken. We laten binnenkort het resultaat van dit project zien! 

Een airco laten installeren?

Wilt u meer weten over de airco producten en / of diensten van Aircotech Klimaattechniek, neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons direct op 070 - 41 51 860

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860