070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airconditioninginstallatie voor bedrijfspand Delfgauw

Een optimaal werkklimaat staat gelijk aan dito werkresultaat!

Lekker kunnen werken in een gezond werkklimaat is iets wat van belang is. Daarom heeft een bedrijf in Delfgauw gekozen voor een airconditioninginstallatie van Aircotech. Wij hebben hier een wandmodel, cassette-model en een kanaalmodel toegepast.

Plaatsing zonder zorgen

Wij hebben de eindgebruiker compleet ontzorgd door de gehele installatie voor onze rekening te nemen, inclusief het plaatsen van slangen en roosters. De wens vanuit het bedrijf ging uit naar het koelen en verwarmen van de werkruimte met een wandmodel, de ontvangsthal diende te worden voorzien van een cassette-model inbouw. 

Op de bovenste verdieping hebben wij een zogeheten kanaalmodel toegepast, deze wordt boven een systeemplafond geplaatst en middels slangen en rooster wordt de lucht aangezogen en uitgeblazen.

Het gemak dient de mens

Wij hebben voor iedere binnenunit een wifi-module toegepast waardoor de eindgebruiker 24/7 de airconditioninginstallatie van afstand kan in -en uitschakelen én de huidige temperatuur in zijn pand kan controleren (ook op afstand dus!).

Meer over airconditioning

De beste oplossing voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Corona protocol Aircotech Klimaattechniek B.V.

Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860