070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor de slaapkamer: val als een (ijs)blok in slaap

Voor een bekende zakelijke klant hebben onze professionals een airconditioninginstallatie thuis mogen verzorgen, met een airco in de slaapkamer als mooi resultaat.

Een passende airco in de slaapkamer

De slaapkamer van de woning wordt tijdens de warme zomermaanden behoorlijk warm. Voor dit probleem is een passende oplossing gevonden: er is een wandmodel van het fabricaat Mitsubishi Heavy Industries (type SRK/SRC20ZS-W) geleverd én gemonteerd.

Het wandmodel is zo gepositioneerd dat wij middels een doorvoering achter het wandmodel de componenten door konden voeren. Hierdoor komt de airco uit in de kastruimte: geen afwerkgoot in de slaapkamer zichtbaar dus!

Airco op een schuin dak. Geen enkel probleem

Vanuit de achtergelegen ruimte zijn de componenten in een nette afwerkgoot geplaatst en richting het schuine dak geleid. Omdat het een dakpannen dak betreft zijn deze zorgvuldig verwijderd om te componenten onder de draaglatten te plaatsen. Vervolgens is het geheel weer dichtgelegd. De buitenunit is op twee speciale trillingsdempers geplaatst om enige resonantie te voorkomen.

Een tevreden eindgebruiker rijker die in de zomer niet meer wakker zal liggen van de warmte!

Slapen als een roos, zonder dat u verwelkt deze zomer

Slapeloze nachten door de warmte: frustrerend én vermoeiend. Houdt de warmte deze zomer buiten de deur met een airconditioninginstallatie, gemonteerd door Airco Tech Klimaattechniek. Wordt u het volgende succesverhaal? Neem contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860