070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor de slaapkamer: val als een (ijs)blok in slaap

Voor een bekende zakelijke klant hebben onze professionals een airconditioninginstallatie thuis mogen verzorgen, met een airco in de slaapkamer als mooi resultaat.

Een passende airco in de slaapkamer

De slaapkamer van de woning wordt tijdens de warme zomermaanden behoorlijk warm. Voor dit probleem is een passende oplossing gevonden: er is een wandmodel van het fabricaat Mitsubishi Heavy Industries (type SRK/SRC20ZS-W) geleverd én gemonteerd.

Het wandmodel is zo gepositioneerd dat wij middels een doorvoering achter het wandmodel de componenten door konden voeren. Hierdoor komt de airco uit in de kastruimte: geen afwerkgoot in de slaapkamer zichtbaar dus!

Airco op een schuin dak. Geen enkel probleem

Vanuit de achtergelegen ruimte zijn de componenten in een nette afwerkgoot geplaatst en richting het schuine dak geleid. Omdat het een dakpannen dak betreft zijn deze zorgvuldig verwijderd om te componenten onder de draaglatten te plaatsen. Vervolgens is het geheel weer dichtgelegd. De buitenunit is op twee speciale trillingsdempers geplaatst om enige resonantie te voorkomen.

Een tevreden eindgebruiker rijker die in de zomer niet meer wakker zal liggen van de warmte!

Slapen als een roos, zonder dat u verwelkt deze zomer

Slapeloze nachten door de warmte: frustrerend én vermoeiend. Houdt de warmte deze zomer buiten de deur met een airconditioninginstallatie, gemonteerd door Airco Tech Klimaattechniek. Wordt u het volgende succesverhaal? Neem contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Corona protocol Aircotech Klimaattechniek B.V.

Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860