070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco met wifi. Met afstand de beste keuze

Haagse woning weer lekker koel, het hele jaar door

In Den Haag hebben wij in goede samenwerking met de aannemer en de eindgebruiker een mooie airconditioningsinstallatie geplaatst in een woning.

Airconditioning met wifi: gemak dient de mens

In de Haagse woning is een multi-split systeem van Daikin geplaatst, met daarop een viertal aangesloten FTXM20 wandmodellen. Deze units zijn standaard voorzien van wifi en een 2 zone-bewegingssensor; de luchtstroom wordt telkens naar een plek gestuurd waar op dat moment geen persoon aanwezig is.

Makkelijk bestuurbaar dus, én goed rekening houdend met de omgeving.

Uitstekende samenwerking. Uitstekend resultaat

In goed overleg met eindgebruiker en de aannemer is er besproken wat er moest gebeuren. In navolging hierop heeft de aannemer enkele voorbereidingen getroffen, waarna wij de wandmodellen hebben geplaatst en de leidingen hebben gemonteerd.

Na het testen van het systeem op lekdichtheid en het afvoeren van condenswater is de aannemer weer aan de slag gegaan. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles, zoals vooraf besproken, mooi is afgewerkt in de afwerkkoof. Op de foto’s is te zien wat voor eindresultaat dit oplevert!

Kies ook voor een verkoelende oplossing

Blijf de warmte de baas met één van de beste aircosystemen die verkrijgbaar zijn. Neem contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860