070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco in huis plaatsen

Een optimaal leefklimaat in huis

Het leefklimaat in een woning is erg belangrijk. Daarom heeft dit huishouden gekozen voor een frisse wind door het huis, met een mooie installatie als resultaat.

Frisse lucht door heel het huis

De installatie is geplaatst door verschillende ruimtes van de woning. In twee slaapkamers is er gekozen voor het wandmodel FTXP20, beide aangesloten op een duo-split buitenunit.

Voor de keuken is er gekozen voor een Daikin Emura FTXJ35. Deze unit is tezamen met een FTXP25 wandmodel t.b.v. een derde slaapkamer aangesloten op een tweede duo-split buitenunit. Wij hebben vooraf besproken dat de aanwezige aannemer de afwerking verzorgd, resulterend in een mooi afgewerkt eindresultaat.

Selectie buitenunits

De gekozen buitenunits betreffen tweemaal de 2MXM40. Deze units hebben een koelvermogen van +/- 4.0 kW. Ten behoeve van de twee slaapkamers kan de buitenunit volledig voorzien in de vraag.

Voor de keuken en derde slaapkamer is bewust gekozen voor een buitenunit die niet volledig in de vraag kan voorzien. Omdat vooraf is besproken dat de keuken en slaapkamer nimmer tegelijk ingeschakeld zullen zijn.

Meer over airconditioning

De beste oplossing voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Corona protocol Aircotech Klimaattechniek B.V.

Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860