070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco in huis plaatsen

Een optimaal leefklimaat in huis

Het leefklimaat in een woning is erg belangrijk. Daarom heeft dit huishouden gekozen voor een frisse wind door het huis, met een mooie installatie als resultaat.

Frisse lucht door heel het huis

De installatie is geplaatst door verschillende ruimtes van de woning. In twee slaapkamers is er gekozen voor het wandmodel FTXP20, beide aangesloten op een duo-split buitenunit.

Voor de keuken is er gekozen voor een Daikin Emura FTXJ35. Deze unit is tezamen met een FTXP25 wandmodel t.b.v. een derde slaapkamer aangesloten op een tweede duo-split buitenunit. Wij hebben vooraf besproken dat de aanwezige aannemer de afwerking verzorgd, resulterend in een mooi afgewerkt eindresultaat.

Selectie buitenunits

De gekozen buitenunits betreffen tweemaal de 2MXM40. Deze units hebben een koelvermogen van +/- 4.0 kW. Ten behoeve van de twee slaapkamers kan de buitenunit volledig voorzien in de vraag.

Voor de keuken en derde slaapkamer is bewust gekozen voor een buitenunit die niet volledig in de vraag kan voorzien. Omdat vooraf is besproken dat de keuken en slaapkamer nimmer tegelijk ingeschakeld zullen zijn.

Meer over airconditioning

De beste oplossing voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860