070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airconditioning model: Kanaal Airco

Airco installatie voor grote ruimtes

Kanaalmodellen zijn bij uitstek geschikt als airco voor grote ruimtes. Door de kanaalunits met elkaar te koppelen kunnen deze airco's een groot oppervlak bestrijken. Onze kanaalmodellen kunnen overal worden geplaatst, als er maar genoeg ruimte boven het plafond aanwezig is. Het enige wat u dan ziet is het venitlatierooster in het plafond. Deze roosters zijn in alle kleuren en stijlen te krijgen, zodat de airco minimaal zichtbaar is.

Om zuinig met de energie om te gaan heeft deze airco een weektimer om zo onnodige overuren te voorkomen. Ook dit airco systeem kan koelen en verwarmen door middel van een airco warmtepomp. Dit wil zeggen dat het ten alle tijden, zowel in de zomer als in de winter, kan zorgen voor een optimale klimaatbeheersing.

Optimale airco integratie

Kanaal units worden geheel uit het zicht (boven het verlaagde plafond) gemonteerd. Door middel van luchtroosters en/of luchtverdeelslangen wordt de geconditioneerde lucht in de diverse ruimtes gebracht. Bij het kiezen van roosters is de positie van de roosters flexibel.

Voordelen van de kanaal airco

  • Standaard bedrade afstandsbediening met weektimer.
  • Voldoet aan de hoogste milieu-eisen (iso 14001) .
  • Geluidsarme airco.
  • Uitgebreide zelfanalyse en storingmelder op afstandsbediening.
  • Koppelbaar aan het gebouwbeheersysteem.
  • Montage van de airco uit het zicht.

Meer informatie over een kanaal airco model?

Wilt u meer weten over kanaal airconditioning? Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860 voor meer informatie over dit model airco.

Offerte aanvragen

Gerealiseerde projecten

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860